Ultima săptămână în care se depun cereri pentru disponiblizări colective la CEO

Angajații Complexului Energetic Oltenia mai au la dispoziție cinci zile pentru a depune cereri pentru plecări voluntare din companie. Este vorba de angajații care vor să plece de la Complexul Energetic Oltenia și să beneficieze de salarii compensatorii. Unitatea acordă 4 lefuri medii brute pentru fiecare concediat colectiv. Suma netă care va fi virată în contul fiecărui disponibilizat va fi de 13.000 de lei.

Încă mai sunt angajați care și-au făcut planul să părăsească societatea, mai ales dacă au meserii care le vor permite să își găsească imediat un loc de muncă, fie în țară, fie peste hotare. Mai sunt și situațiile în care există muncitori sau angajați cu studii superioare care nu mai au prea mult până la pensie. Statul le va acorda acestora indemnizația de șomaj.

Însă există destui mineri și energeticieni care au mai mult de un an până să devină pensionari. Prin urmare există în prezent un interes mai mare pentru modificarea legii pensiilor și scăderea vârstei de pensionare la CEO, decât pentru plecări voluntare din firmă. Cu toate acestea, până pe 30 august mai pot fi depuse și înregistrate cereri de plecări voluntare de la CEO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com