Trei ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni

La data de 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Albeni, cu privire la faptul că a fost amenințată cu moartea de concubinul său.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 24 octombrie a.c., un bărbat de 44 de ani, din comuna Albeni, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri în familie, ar fi amenințat-o cu moartea de concubine sa, fiindu-i provocată o stare de temere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

 

La data de 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Ţicleni au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 31 de ani, din oraşul Țicleni, cu privire la faptul că a fost amenințat cu moartea, prin intermediul telefonului mobil, de  către fratele său de 37 de ani, din orașul Târgu Cărbunești.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de ameninţare. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

 

Tot în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani, din orașul Țicleni, cu privire la faptul că la data de 23 octombrie a.c., a fost agresată de soțul său. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 39 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com