Trei bărbați și o femeie, depistați băuți la volan

La data de 1 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 54 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Crasna, având o concentrație alcoolica de 0,87 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti–Jiu au depistat în trafic, un bărbat, de 49 de ani, din orașul Hațeg, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 664 A Schela, având o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul aceleiași zile, polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat în trafic, un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe D.J. 675 – Ţicleni, având o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Tg Jiu au depistat în trafic, o femeie, de 42 de ani, din localitatea Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 E – Tălpășești, având o concentraţie alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste cazuri, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com