Trei anchete pentru violenţă domestică

La data de 19 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 49 de ani, din comuna Albeni, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, de 42 de ani.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violentă împotriva soției sale, fără a-i provoca leziuni vizibile.

 

Față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care i s-a impus să păstreze o distanţă de 100 m, faţă de soție și de locuința sa.

 

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de o femeie, de  35 de ani, din orașul Bumbești Jiu, despre faptul că soțul său, de 44 de ani, din localitate, ar fi amenințat-o cu moartea, provocându-i o stare de temere.

 

În urma celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 20 metri de persoana vătămată respectiv de reședința sa.

 

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă domestică.

 

La aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbuneşti au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Jupânești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de violenţă domestică și nerespectarea ordinului de protecţie.

 

Deşi acestuia i s-a interzis printr-un ordin de protecţie provizoriu să păstreze o distanţă de 100 metri faţă bunica sa și de locuința acesteia, s-ar fi deplasat la domiciliul femeii, de 75 de ani și ar fi exercitat acte de violență asupra sa.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com