Tragedie. O familie întreagă a murit la Rovinari din cauza monoxidului de carbon. Soţia, soţul şi o fetiţă de 12 ani nu au avut nicio şansă! FOTO

O familie formată din trei persoane, între care şi o elevă de 12 ani, a murit marţi noapte la Rovinari.

ISU Gorj a fost solicitat pe numarul unic pentru apeluri de urgenta 112 sa intervina la o garsoniera situata pe strada 22 Decembrie din orasul Rovinari pentru salvarea a 3 persoane posibil intoxicate cu gaze.
La fata locului s-au deplasat un echipaj din cadrul SVSU Rovinari, un echipaj de stingere a incendiilor, un echipaj SMURD si o autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj precum si echipaje din cadrul IPJ Gorj.
Primii sositi la fata locului au fost pompierii din cadrul SVSU Rovinari care au constatat ca in interiorul garsonierei se aflau 3 persoane (un barbat in varsta de 39 de ani, o femeie in varsta de 32 de ani si o fetita in varsta de 12 ani) care erau in stare de inconstienta. Fetita a fost preluata de catre un echipaj SAJ si transportata la spitalul din Rovinari. Cu toate eforturile depuse de catre echipajele sosite la fata locului barbatul si femeia au fost declarati decedati. Din pacate nici pentru fetita transportata la spital nu s-a mai putut face nimic, medicii declarand decesul.

Poliţia a început o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com