Traficanţi de droguri, prinşi de poliţiştii gorjeni. Au avut loc 44 de percheziţii.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Gorj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri.

Au fost efectuate 44 de percheziţii domiciliare și au fost puse în aplicare 57 de mandate de aducere.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. -B.T. Gorj, au efectuat 44 de percheziţii domiciliare, în județele Gorj, Hunedoara şi în municipiul Bucureşti, pentru destrcucturarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri.

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate din Craiova, Mehedinţi, Olt, Hunedoara și București, polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, precum și jandarmi.

Vor fi puse în executare 57 de  mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive .(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com