Termen final pentru depunerea listelor cu acordarea claselor de salarizare

Şefii de subunităţi din Complexul Energetic Oltenia au termen final până astăzi pentru a finaliza armonizarea salarială, după ce luni nu s-a reuşit depunerea tuturor listelor cu acordarea de clase de salarizare la companie. Administraţiile subunităţilor, în acord cu liderii de sindicat, trebuie să prezinte listele finale. Acestea vor fi analizate de către Direcţia de Resurse Umane şi ulterior vor fi trimise spre aprobare Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

Nu vor discriminări

Se doreşte care orice disfuncţionalitate apărută să fie eliminată şi să nu se producă discriminări la cea de-a doua armonizare salarială. Suma care va fi împărţită este de 25 de milioane de lei. Potrivit administraţiei şi sindicatelor, dacă anul viitor se va continua cu procesul de armonizare, cel puţin ca la nivelul anului 2018 sunt şanse ca discrepanţele salariale să fie, dacă nu eliminate, măcar reduse într-un procent semnificativ.

La Complexul Energetic Oltenia nu au mai avut loc majorări şi armonizări salariale de şase ani, chiar de la înfiinţarea companiei. În fapt, creşteri de salarii nu s-au mai produs de pe vremea fostelor complexuri energetice şi a SNLO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com