Terenuri inundate în cartierul Narciselor din Târgu Jiu

     Primăria Municipiului Târgu Jiu a făcut o solicitare pentru o intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență la locuințele afectate de inundații in cartierul Narciselor, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor.

  Chiar dacă este vorba de terenuri aflate în proprietate privată, în acest moment se caută soluții pentru întreaga zonă, și nu doar în cartierul respectiv. Este afectată o întindere vastă de teren în care se infiltrează apa, mai ales atunci când plouă.

  Având în vedere faptul că urmează ca Cimitirul Municipal să fie extins, dar și pentru a rezolva probleme asemănătoare care afectează terenul preluat de municipalitate de la fosta unitate militară, în zona respectivă vor demara, încă de anul acesta, ample lucrări de drenare. Aceste lucrări vor afecta pozitiv inclusiv cartierul Narciselor, ceea ce înseamnă că ulterior locuitorii de aici nu vor mai avea astfel de probleme.
În ceea ce privește alimentarea cu apă și canalizarea, suprafața de teren preluată de la Ministerul Apărării Naționale (40 de hectare) va beneficia de aceste utilități printr-un program al Aparegio finanțat prin fonduri europene, iar locuitorii din cartierul Narciselor se vor putea conecta la această rețea.(comunicat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com