Tarifele la apă și canal în Târgu Jiu, majorate ilegal

Instanța a anulat majorarea tarifelor la apă și canal în Târgu Jiu. Este vorba de o decizie a Tribunalului Gorj. Aceasta poate fi contestată în termen de 15 zile.

„Este o hotărâre corectă și care ne dă dreptate, având rezultatul pe care îl asteptam: anularea celor două hotărâri ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară prin care se măreau prețurile la apa potabilă și canalizare.

Nu puteam să stăm deoparte și să asistăm neputincioși la modul în care APAREGIO pune biruri pe populația din Târgu Jiu, locul de unde societatea are cele mai mari încasări.

Am spus încă de anul trecut că voi face tot ceea ce este posibil pentru ca cetățenii municipiului Târgu Jiu să nu fie împovărați, în continuare, de o societate care nu numai că nu le oferă servicii de calitate, dar mai și încearcă, prin tot felul de tertipuri, să le ceară tot mai mulți bani!

Municipiul Târgu Jiu nu a beneficiat de investiții făcute de APAREGIO! Lucrările lor, pe fonduri europene, produc mari probleme, iar noi am fost nevoiți să intervenim și să facem lucrări pentru canalizare din bugetul local. Erau foarte multe zone care se inundau la fiecare ploaie. Și încă mai este de intervenit, în condițiile în care ar fi trebuit să avem o canalizare nouă, fără cusur. Dar intențiile conducerii APAREGIO au fost altele.

Societatea avea nevoie de bani pentru creșteri salariale! Cei de la APAREGIO susțineau că trebuie să mărească salariile, invocând Ordonanța 114 care, de fapt, se referă la societățile din domeniul construcțiilor!

Mai mult, atunci când s-au adoptat cele două hotărâri, viceprimarul Aurel Popescu, reprezentant în AGA, a votat pentru creșterea de tarif. Și asta în condițiile în care NU a fost mandatat de Consiliul Local să meargă să voteze!

Așa cum am promis, nu am stat cu mâinile în sân în timp ce locuitorii municipiului sunt batjocoriți pentru interesele unora. Iată că acum instanța ne dă dreptate!”, conform unei postări a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com