TÂRG DE ȘTIINȚĂ ”CODE Kids– Copiii fac coding în bibliotecile publice”

Biblioteca Județeană ”Christian Tell” Gorj organizează joi al doilea Târg de Știință în cadrul proiectului ”CODE Kids – Copiii fac coding în bibliotecile publice”.

Acest proiect reprezintă o inițiativă de coding și educație STEM și se adresează cu precădere copiilor de 10-14 ani din mediul rural și urban mic. Se desfășoară în prezent în 61 de cluburi reunind la activități săptămânale peste 600 de elevi din județele: Argeș, Bihor, Gorj, Neamț, Sălaj, Timiș, Vâlcea și Vrancea. Proiectul este inițiat de Fundația Progress în parteneriat cu Asociația ETIC, bibliotecile publice din România, Orange, Farmexpert și farmaciile Alphega și este finanțat de Romanian-American Foundation.

Târgul de Știință se va desfășura la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale ”Constantin Săvoiu” Târgu Jiu, partenerii Bibliotecii Județene la târg, începând cu orele 12:00. Participanții vor fi membrii cluburilor de coding (grupele de avansați) de la bibliotecile publice Bălești, Scoarța, Vladimir și echipele Școlii Gimnaziale ”Constantin Săvoiu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com