Tânăr din Plopşoru, reţinut de poliţiştii din Rovinari, după ce a produs distrugeri într-un bar

La data de 11 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de administratorul unui local public, din comuna Bâlteni, în vârstă de 40 de ani, cu privire la faptul că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Plopşoru, ar fi distrus o masă şi spart un geam şi mai multe sticle şi pahare, din incinta barului. De asemenea, în contextul în care o angajată i-a solicitat să părăsească localul şi pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi exercitat acte de violenţă asupra acesteia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

De asemenea, în ziua următoare, bărbatul a fost citat procedural pentru a se prezenta la sediul poliţiei, pentru cercetări, însă, ca urmare a neprezentării, pe numele său a fost emis un mandat de aducere, care a fost executat de către poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, stabilindu-se că suspectul nu se află la domiciliu, din seara zilei de 11 decembrie a.c. şi are telefonul închis, nefiind obţinute date privind locul în care s-ar afla acesta.

Ca urmare a continuării cercetărilor, la data de 13 decembrie a.c. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore şi introducerea în Centrul de Reţienere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.(IPJ Gorj)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com