Tânăr din Motru lovit cu sticla în cap, într-un bar din oraş. FOTO

În ziua de 25.02.2018, în jurul orelor 0220, un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului Motru, acţionând în patrulă de intervenție pe raza municipiului Motru, au observat în fața unui local public (bar)  un grup de persoane agitate.

La fața locului au fost identificate două persoane de 22 și 23 ani, ambii domiciliați în municipiul Motru, fără antecedente penale, care prezentau urme de agresiune fizică și care au declarat verbal că între ei a avut loc un conflict în urma căruia unul l-a lovit pe celălat cu o sticla sau un pahar în zona feței și a gâtului, după care acesta a părăsit incinta localului.

Tinerii care au avut conflictul s-au urmărit și în afara localului public, moment în care unul din ei a ripostat lovindu-l cu pumnul în zona feței, pe celălat. Ulterior, cei doi s-au deplasat  la U.P.U. a Spitalului Municipiului Motru unde au primit îngrijiri medicale.

Patrula de jandarmi a condus cele două persoane la sediul Poliției Motru, unde ambilor le-au fost întocmite de către jandarmi actele premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “lovire sau alte violențe”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 193 , alin.1, din C.P.

Actele de constatare au fost predate organelor de urmărire penală din cadrul Poliției municipiului Motru.(comunicat IJJ Gorj)

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com