Tânăr arestat după ce a înjurat şi lovit un jandarm

Poliţia Oraşului Novaci a fost sesizată pe 9 septembrie prin apelul 112, cu privire la faptul că în fața unui local public din localitate, o persoană tulbură liniștea publică.

La fata locului s-a deplasat o patrula mixtă polițist – jandarm, ocazie cu care a fost identificat în zonă un tânăr de 28 de ani, din orașul Novaci, care se afla în stare de ebrietate și avea un comportament agresiv. La apariția patrulei de ordine publică, tânărul a adoptat în continuare un comportament neadecvat, adresând înjurii, cuvinte și expresii jignitoare, la adresa celor doi lucrători, iar lucrătorul din cadrul IJJ Gorj a fost lovit de tânăr în zona feței, provocându-i leziuni ușoare.

Având în vedere comportamentul agresiv de care a dat dovadă, față de agresor s-a luat măsura imobilizării, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci a dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, iar instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com