Tabără naţională pentru tineret, la Săcelu

În perioada 14 – 20 august 2017 în Centrul de Agrement Săcelu se desfășoară Tabăra Națională „Tinerii Dansează” ediția a III-a. La acest eveniment participă 50 de tineri din județ și din țară, care, pe parcursul săptămânii, vor avea ocazia să se inițieze sau să se perfecționeze în tainele baletului clasic, dansului contemporan sau modern, ale streetdans-ului. De asemenea, în program sunt prevăzute și ateliere de creație coregrafică sau sesiuni de informare si dezbatere despre istoria dansului și stilurile de dans. Nu în ultimul rând, tinerii vor învăța că dansul poate fi o formă de comunicare pentru ei, precum și interferențele dansului cu sportul.

Ministerul Tineretului și Sportului și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj împreună cu specialiștii în domeniu de la Asociația Dance Conspiracy au convingerea că participanții la proiect vor avea parte de o săptămână plină atât din punct de vedere al îmbogățirii cunoștințelor în domeniu cât și al recreerii.

Serviciile de masă, cazare și cheltuielile pentru desfășurarea activităților educative vor fi suportate din bugetul Ministerului Tineretului și Sportului.

Mult succes tuturor tinerilor participanți la a treia ediție a Taberei naționale „Tinerii Dansează”!(comunicat de presa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com