Sute de şoferi vitezomani, amendaţi de poliţie

În week-end, polițiștii gorjeni au depistat 253 de șoferi care au depășit viteza legală pe drumurile publice.

În perioada 22-25 septembrie a.c., polițiștii gorjeni au desfășurat acţiuni preventive pentru asigurarea unui trafic fluent și sigur pe drumurile publice. Astfel, în această perioadă, zilnic peste 58 de polițiști au desfășurat acțiuni specifice, cu autospecialele din dotare, pe linia prevenirii evenimentelor rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zonele aglomerate, în piețe și târguri.

Cu ocazia acestor acțiuni au fost aplicate 503 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195 / 2002, în valoare totală de 12.500 de lei. Din totalul sancțiunilor, 253 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, polițiștii rutieri au reținut 25 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, pentru diminuarea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, precum și pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic, în vederea respectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice și ordinea publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com