Sute de elevi, implicaţi într-un concurs de eseuri şi fotografie

Asociația pentru Democrație, Educație, Respect (ADER) organizează miercuri 19.12. la ora 15,00, la Biblioteca Județeană Christian Tell,  conferinta finală a proiectului ADERă la Centenarul Marii Uniri cu tinerii târgujieni.

Proiectul desfășurat în perioada septembrie-decembrie 2018, a fost finantat de Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu și a angrenat în activitățile propuse peste 400 de elevi din 8 licee.

Elevii au participat la seminarii interactive desfășurate în licee, dar și la două concursuri organizate în aceasta perioadă: Concursul de eseuri: Marea unire privită prin ochii mei și Concursul de fotografie: 100 de ani într-o fotografie. Câștigătorii celor două concursuri au participat la o interesantă excursie tematică: ADERă la patriotism, organizată la Alba Iulia în 8 decembrie 2018

Cele mai bune eseuri dar și fotografiile câștigătoare au fost reunite într-un volum: Marea unire văzută prin ochii mei, volum coordonat de profesorul Marius Badea de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Târgu Jiu și apărut la Editura Thoth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com