Statul corupt care își ucide copiii: De ce nu și-a sunat Alexandra tatăl?

Alexandra, fetița de 15 ani, care a fost măcelărită cu polițiștii la poartă, ar fi avut o șansă, dacă își suna tatăl și nu la 112. A sunat chiar criminalul, exact ca în filmele horror. Criminalul era la telefon și acționa lent, în complicitate cu bestia din iadul în care fata era prizonieră, până la măcel.

Alexandra a fost mințită de statul criminal care de mică a învățat-o că, dacă suni la 112, viața îți este salvată. Nimic nu este mai sigur decât 112… Alexandra a murit ca un înger măcelărit de o bestie venită direct din iad. Nu e un film, ci realitatea. Roboții de la poarta casei nu au renunțat la pensia specială, nu au dat cu uniforma de pământ să spargă ușa să salveze copila. Statul criminai a operat prin instrumentele sale.

Polițiștii, procurorii, cei din STS trebuie să fie în pușcărie alături de criminal, cu pedepse similare. Complicitate la infracțiunea de omor!! Dacă Alexandra își suna tatăl, statul criminal și criminalul nu și-ar mai fi etalat oroarea în fața celor care încă nu au plecat din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com