Spitalul Județean a găsit numai nevinovați în cazul pacientului spânzurat și a sexului de la ATI COVID

Chiar că e liniște și pace la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. După scandalurile din ultimele luni s-au făcut verificări și s-a ajuns la concluzia că mortul e vinovat și că în unitatea medicală nu se face sex. Aoleu! Cum așa.

Uite bine, că după ce un pacient s-a spânzurat la Secția Psihiatrie a rezultat că nu trebuia să îl supravegheze nimeni și că totul a fost ok, potrivit regulamentelor. Adică s-a spânzurat regulamentar și nimeni nu ar fi trebuit să îl supravegheze pe pacient.

Apoi s-a spus în spațiul public faptul că un medic și o asistentă ar fi făcut sex la ATI COVID. Cică nu e așa, că fata era în concediu și medicul e un tip exemplar. O fi mers la vreun hotel, dar la spital în niciun caz, spun șefii unității medicale. Nici colegii celor doi nu au auzit urlete de plăcere. Prin urmare, nu se face sex în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Cred că unii angajați râd și cu dosul, când aud așa ceva. Dar cum să iasă ceva de rău la comisiile de anchetă, dacă actualul manager se pregătește de concurs în februarie? Totul va fi bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com