Specialistul Ciurel concediat, amatorul în energie Boza premiat! Încurcate sunt căile energeticii, dar mai clare ale profitului.

Specialiştii în energie nu mai înţeleg nimic din ce se petrece în domeniu. Este vorba de activitatea Complexului Energetic Oltenia care, de la pierderi de mii de miliarde, a ajuns la profit anul acesta. Deşi este specialist în energie, fostul manager al CEO, Laurenţiu Ciurel, a fost dat afară de la companie pentru pierderi.În contrapartidă, deşi nu are legătură cu domeniul, Sorinel Boza, actualul preşedinte al Directoratului CEO, a fost premiat pentru rezultate, la o gală organizată în Bucureşti de Grupul de presă Bursa.

Ce spune CEO

„Grupul de presa Bursa a organizat, in data de 21 noiembrie 2017, Gala „Deceniul European din Centenarul Romaniei”, eveniment de bilant dupa 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. In cadrul galei care s-a desfasurat cu sprijinul Comisiei pentru buget, finante si banci din cadrul Camerei Deputatilor, au avut loc decernari de premii, Complexul Energetic Oltenia fiind una dintre companiile laureate. Apreciind activitatea desfasurata in acest an si rezultatele inregistrate de companie ce au reprezentat un salt remarcabil fata de cele obtinute in anii anteriori, organizatorii au acordat d-lui Sorinel Boza, presedinte al Directoratului CE Oltenia, premiul pentru management profesionist. La Gala-Bursa au participat personalitati ale mediului de afaceri, ministri, ambasadori, reprezentanti ai autoritatilor publice, bancheri, consultanti, mass-media si au fost acordate 24 de premii”, potrivit Complexului Energetic Oltenia.

3 comentarii la „Specialistul Ciurel concediat, amatorul în energie Boza premiat! Încurcate sunt căile energeticii, dar mai clare ale profitului.

 • 23 noiembrie 2017 la 9:45
  Legătură permanentă

  Bai, intr-un an ca asta si soacra-mea facea profit la conducerea CEO, si unul mult mai mare! Boza in stilul caracteristic a cam platit pentru a fi premiat.

  Răspunde
  • 24 noiembrie 2017 la 10:37
   Legătură permanentă

   Îți jur ca jn dobitoc mai mare ca tine nu am văzut. Pe cine a plătit Boza ? Pe cei 8 din juriu ? Pe Vasilescu de la BNR care a fost in juriu? Pe Teodorovici de la finanțe care a făcut parte din juriu și el? Câta minte sa ai sa faci asemenea afirmații? Poate dacă era juriu format din iluștri Raut și Daea ii dădeau post mortem premiul lui Ciurel. Aveți educația sa apreciați și sa acceptați ! Iar de soacră-ta numai de bine ! Las-o la câmp ca acolo se pricepe!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com