Spargere la un magazin din Târgu Jiu

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată ieri prin apelul 112, de un lucrător gestionar al unei societăți comerciale din localitate, despre faptul că două persoane au sustras produse din interiorul magazinului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că un bărbat de 68 de ani și o femeie de 47 de ani, ambii din municipiul Dr. Tr. Severin, au sustras de pe rafturile magazinului mai multe produse nealimentare, cauzând un prejudiciu de 89 de lei. Totodată, cu ocazia verificărilor au mai fost găsite asupra lor mai multe produse alimentare, bunuri despre care aceștia au declarat că le-au sustras anterior, din alt magazin din apropiere, cauzând un prejudiciu de 80 de lei. Bunurile sustrase au fost restituite reprezentanților celor două societăți, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor două persoane, în cauză fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com