Sorin Boza spune că presiunile din spaţiul public afectează compania

Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, a declarat că nu înţelege de ce se fac atâtea presiuni asupra sa, să plece din funcţie. Conform lui Boza, orice acţiuni care afectează imaginea companiei afectează activitatea colosului energetic. Prima afectată este relaţia cu băncile. Acestea au oferit recent fondurile necesare pentru plata certificatelor de CO2. Lui Boza i s-a cerut plecarea în mai multe rânduri de către reprezentanţii ALDE şi nu numai. Au fost invocate pierderile de anul trecut şi un raport al Corpului de Control al Ministerului Energiei.

Despre plecare lui Sorin Boza se spune că s-a vorbit chiar de când a fost numit preşedinte al Directoratului CEO. Deocamdată, Consiliul de Supraveghere nu a propus o astfel de măsură. Rămâne de văzut ce se va petrece după ce vor fi cumpărate certificatele de CO2.

Ce spune Sorin Boza

„…am convocat in calitatea pe care o am de președinte al directoratului ședința de directorat sa o ținem la reprezentanta , sigur din motive bine definite. Credeți-ma ca ieri vreo 4-5 mari “șefuleți” din CEO anunțau desigur cu un anumit interes ca motivul venirii la Buc este destituirea întregului directorat! Toate acestea desigur pe fondul “‘reactiei” unor domni și doamne ce își iau salariu pe statele unor companii de prestigiu din județ!!😅😅

Vreau sa va asigur pe toți însă ca decizia de renunțare , dacă va veni la un moment dat, va fi DOAR decizie personală și nu vreo decizie venită conform balivernelor scrise de cei 2-3 “jurnaliști”!!

Tin sa precizez următoarele :

  1. De ce nu erau așa de vocali acum vreo 2-4 săptămâni când încă nu știam ce soluții de creditare avem?
  2. Costul certificatului de Co2 a explodat in ultimele 4 zile de la 22.5 Euro la 27 Euro! Precis renumitii analiști coc iar un material cum ca Boza e vinovat și de aceasta creștere de cost!!!
  3. Nu ați obosit domnilor și doamnelor dând in ghioc și venind zi de zi cu ipoteze tot mai SF-iste? Nu va gândiți niciodată ca prin ceea ce faceți zi de zi , faceți numai rau companiei ? Orice viziune o aruncați in spațiul public este analizată de toate bancile și comitetele de risc respective , alegându-va cu 3-4 like-uri in detrimentul jicnirii unor oameni ce isi sacrifica sănătatea dormind 10 ore pe săptămâna doar pentru a rezolva aceasta problema gravă cu care ne confruntam?
  4. M-am întâlnit zilele trecute cu 2 directori generali a 2 mari companii de producere a energiei și se minunau de toate aceste mizerii ce apar zilnic!! Apăreți zilnic cu toate născocirile pământului și plătiți articole in presa nationala cum ca CEO este lider la datorii la bugetul de stat , lucru FALS dar și GROSOLAN!! Iese domn primar de Rovinari și încearcă sa influențeze populația din Rovinari cum ca nu am plătit taxele pe primul trimestru al 2019, de-altfel lucru demontat in comunicatul de presa al Complexului in care arătam și numerele ordinelor de plata prin care sa făcut transferul banilor culmea cu o săptămâna înaintea apariției sale televizate!

As putea continua însă ma opresc aici. Acest mesaj nu se dorește a fi un atac asupra găștii și săptămâna creasta promit ca voi veni cu completări prin care angajatul nostru poate sa vadă ce înseamnă realitatea Versus elucubrațiile unor domni ce se pregăteau cred sa își ridice salariul. Apropo vorbim de performanța la nivel județean! Cred ca aceștia sunt plătiți la Nr de cuvinte scrise împotriva lui Sorin Boza ! Asta da …..target atins —-> salariu întreg !”, potrivit lui Sorin Boza, preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com