Sorin Boza, şeful CEO, atac la Ion Răuţ

Preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia(CEO), Sorinel Boza, este nemulţumit de faptul că este atacat permanent pe reţelele de socializare de Ion Răuţ, fost director de Resurse Umane la companie. Răuţ a criticat în ultimele luni stilul lui Sorin Boza şi a avut numai cuvinte grele la adresa şefului CEO, pe care l-a acuzat de amatorism. Sorinel Boza a venit cu o replică pentru Răuţ, fără să îi dea numele.

„Deoarece ne apropiem cu pași mari de sfârșitul acestui an, așa cum e normal este momentul și a unui bilanț personal. Sigur mulți “ specialiști in resurse umane” vor comenta iar ca ne lăudam. Desigur pe vremea lor analiza performantei unui an de munca se considera lauda. Însă trebuie sa punem pe masa și lucrurile bune și lucrurile mai puțin bune dar și ceea ce ne propunem sa facem in perioada imediat următoare.

Anul 2017 a fost anul când acest Complex a renăscut . Este un cuvânt greu însă asta e realitatea. Un an care venea după câțiva ani grei. Și nu vreau sa arat cu degetul spre cineva ci din contra sa spun ca situația economică a anilor trecuți a influențat negativ activitatea acestui Complex. 2017 a fost un an in care TREBUIA sa facem altceva pentru ca un alt an cu rezultat financiar negativ era poate începutul unui declin din care cu greu sa mai putea ieși . A fost anul ce a început prin imposibilitatea tehnica de a modificarea fondului de salarii din cauza rezultatului financiar al anului trecut . Însă cu toate astea impreuna cu TOȚI partenerii sociali am reușit sa facem pași mari ÎNAINTE. Am reușit sa creștem salariile a 3840 de persoane din acest complex. Am reușit sa reparam din greselile trecutului și sa desființăm toate clasele de salarii sub clasa 10. Am reușit sa nu mai avem ingineri și economiști sub nivelul 4. Am reușit sa creștem din Martie nivelul bonului de masa la 15 lei. Am reușit sa aducem acolo unde este normal salariile specialiștilor noștri ( sudori, tablotari, schelari, izolatori, excavatoristi)”, a mai anunţat şeful CEO.

Prime totale de 3.300 de lei

„Am reușit sa dam prime totale de aproximativ 3300 de lei pe an tuturor angajaților acestei companii. Am reușit cu ajutorul ministerului Energiei și ministerului Finanțelor publice ca pentru prima data in istorie sa avem rectificare bugetară a fondului de salarii datorata muncii suplimentare și sa plătim toate orele suplimentare făcute de colegii noștri, am reușit ca după mulți ani sa organizam concursuri supervizate de partenerii sociali pentru toate pozițiile din companie( șefi cariera , șefi sectoare, adjuncți, conducători formație, brigadieri) și sa așezăm la masa concursului peste 500 de persoane, am reușit sa trecem cu bine peste vârfurile de rambursare a creditelor in acest an și sa înapoiem băncilor o parte importantă din creditele pe termen scurt, am reușit cu ajutorul Ministrului Toma Petcu dar și a tuturor politicienilor din Gorj, Dolj și Mehedinți ce și-au dorit sa ajute acest complex sa deblocam situații grele legislative gen legea fondului forestier, legea exproprierilor, legea minelor cu rezultate bune in perioada imediat următoare, am reușit de deblocam cele 2 investiții mari Rovinari 5 și Turceni 3( aproximativ 1000 de milioane RON bugete de investiții pentru ambele), am reușit sa închegăm echipa de conducere și sa avem după mulți ani o echipa stabilă și recunoscuta de toți partenerii noștri dar și de bancile creditoare, am reușit sa ajutam familiile nevoiașe din jurul nostru, am reușit sa întindem o mâna celor aflați la ananghie și sa le facem suferința mai ușoară …… și as putea continua”, potrivit lui Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com