Sorin Boza nu se agaţă de scaunul de şef al CEO, dacă i se va găsi un înlocuitor mai bun

Managerul Complexului Energetic Oltenia(CEO), Sorin Boza, a declarat că va pleca imediat de la companie, dacă Ministerul Energiei îi va găsi un înlocuitor. Actualul preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia susţine însă că va pleca fără să comenteze şi cu fruntea sus doar dacă membrii Consiliului de Supraveghere vor găsit un înlocuitor care să fie mai bun decât a fost el şi să înregistreze rezultate mai bune.

O relaţie bună cu liderii de sindicat

Una din preocupările lui Sorin Boza la instalarea pe postul de preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia a fost să aibe o relaţie cât mai bună cu liderii de sindicat. Cu excepţia lui Gabriel Căldăruşe, preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, care îl contestă pe Boza, restul liderilor îl susţin fără probleme pe cel care conduce compania din luna ianuarie a acestui an. „Dacă se va ajunge la concluzia că trebuie să plec, eu voi pleca şi nu mă agăţ în niciun fel de funcţie. Eu plec de la Complexul Energetic Oltenia cu fruntea sus. Dacă se va găsi un om care să facă mai bine ce am făcut eu, să vină cu aceste rezultate, într-o perioadă cu vârf de plăţi, cu disponibilizări colective reduse de la 2.000 la o mie şi cu un preţ mărit la certificatele de dioxid de carbon, eu mă dau la o parte şi am plecat imediat.Nu mă agăţ de funcţie”, a declarat Sorin Boza.

Andrei Pavel

One thought on “Sorin Boza nu se agaţă de scaunul de şef al CEO, dacă i se va găsi un înlocuitor mai bun

  • 16 octombrie 2017 la 6:04
    Legătură permanentă

    Bai Bozo, tu n-ai ce sa cauti in CEO, cunostintele tale despre energie tind spre zero! Si mai ai si o echipa de toata jena care te invata prostii. Cum poti sa spui ca prin montarea ratarelor post ardere la Isalnita aci economie de una naveta carbune pe zi? tu stii ce inseamna asta? Sau poate cand ai spus n-aveai ggura cuplata la creier, asa cum se poarta pe la varf CEO! La ora actuala CEO produce scump si vinde ieftin . Ai facut o analiza sa vezi cine e vinovat? Tu doar bajbai pe intuneric! Nu te plange nimeni daca pleci!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com