Sorin Boza, managerul CEO, mesaj către liderii de sindicat

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a transmis, prin intermediul reţelelor de socializare, un mesaj către liderii de sindicat. Unul dintre cei vizaţi în mesaj este Nicu Bunoaica, din cadrul Carierei Lupoaia. Acesta îndeamnă minerii să protesteze pentru a convinge administraţia să desfiinţeze posturile de inspectori sociali.

„Încerc sa înțeleg atitudinea unor “ lideri” dar și interesul acestora in menținerea unui climat de lucru conform. Nu văd însă acțiuni ptr susținerea activității acestei companii , ce te plătesc și îți asigura venitul lunar al familiei respectivului domn( apropo pentru simplu fapt ca suntem colegi ne permitem sa vorbim la pertu…..n.a. pertu este un adverb ce are ca și sinonim “ a tutui”)
Consider ca și instigări grave ce trebuiesc analizate de persoanele responsabile.
Îmi permit sa vin cu următoarele precizări:
– s-au dus vremurile când un sindicat lua deciziii privind organizarea unei companii sau modificări de organigrame.
– toate informațiile prezentate sunt pur Invenții ale unor persoane ce nu au ca principal scop refacerea stocurilor după perioada de protest ci au ca principal obiectiv menținerea unei stări de conflict .
– sunt sigur ca nimic nu este întâmplator anumiți “sfătuitori din umbra” având acest interes de a nu comunica adevarul ci de a veni in spațiul virtual cu aberații ce nu au nici un grad minim de adevăr.
– vom respecta tot ce am agreat impreuna sub semnătura. Tot ce încearcă domnul “ lider” sa prezinte sunt simple speculații.
– nu am trecut de perioada grea a acestei ierni. Trebuie ca fiecare lider sa se focuseze in găsirea de soluții de refacere a stocului de carbune și de identificare a soluțiilor de creștere a productivității muncii cât și a asigurării condițiilor de munca corespunzătoare ptr fiecare angajat.
– îmi doresc ca Semnificația cuvântului comunicare sa fie bine înțeles de către toți cei ce își desfășoară activitatea in acest complex. Va promit aceeași deschidere in a discuta toate problemele ce apar și așa cum am fost deschis și pana acum sa fiu deschis in relația cu fiecare angajat. Știu ca sunt probleme în anumite locuri de munca insa doar impreuna le vom rezolva.
– am încercat ca in ultimii 2 ani sa creștem veniturile angajaților noștri efortul financiar fiind de 80 milioane RON in 2018 și aproximativ 140 milioane RON in 2019. Nu am făcut parte din conducerea unității între anii 2013-2015 când veniturile angajaților noștri au fost reduse cu 25% in condițiile in care “poverile” din taxele pe care le platim nu erau apăsătoare așa cum sunt astăzi. Însă am înțeles nevoia și am găsit soluții . Iar procesul va continua. Imi spune lumea din jurul sau ca in perioada respectiva nu era așa de vocal! Oare de ce?
– in 2016 in strategia existența la acel moment cariera Lupoaia era trecută pe linie moarta. Am modificat strategia și am demarat acțiunea de obținere a HG privind expropierea terenurilor din zona carierei și automat a prelungirii activității in zona pentru mulți ani de acum încolo.

Sunt lucruri pe care domnul Lider nu cred ca a catadicsit sa își informeze colaboratorii. Poate ca nu i s-a sugerat sa o facă.
O voi face eu poate așa va fi bine înțeles mesajul de către toți angajații noștri iar domnul lider ce încearcă sa prezinte trunchiat lucrurile sa înțeleagă măcar acum ca suntem aici doar pentru a ne asigura ca acest complex va avea viitor .”, potrivit lui Sorin Boza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com