Sorin Boza, managerul CEO, a încasat anul trecut un salariu lunar de 28.123 de lei

Salariul managerului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a fost făcut public în declaraţia de avere de pe anul trecut. În ciuda faptului că are un contract de mandat care nu este public, în declaraţia depusă de Sorin Boza recet la sediul companiei este menţionat venitul încasat în baza contractului de mandat. Sorin Boza este preşedinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia. Venitul total încasat în 2018 de la companie, potrivit declaraţiei de avere, a fost de 337.486 lei. Asta înseamnă o leafă lunară de 28.123 de lei.

Şi-a cumpărat un Audi în 2017

Potrivit declaraţiei de avere, Sorin Boza a achiziţionat anul trecut în leasing un autoturism marca Audi. Astfel, la BRD figurează cu o datorie de 40 de mii de lei, iar contractul de leasing are o datorie de 16.873 de euro. Boza nu are conturi cu bani în vreo bancă, ci doar datorii.

În rest, declaraţia de avere seamănă cu precedenta. Este vorba de două terenuri, unul intravilan şi altul extravilan, un apartament de 75 de metri pătraţi şi o casă de 288 de metri pătraţi. Ambele sunt în Medgidia. Soţia lui Sorin Boza are un VW Golf din 2008 şi este salariată.

One thought on “Sorin Boza, managerul CEO, a încasat anul trecut un salariu lunar de 28.123 de lei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com