Sorin Boza este dezamăgit că a devenit ţinta unor atacuri pe tema situaţiei economice a CEO

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, lasă să se înţeleagă faptul că este dezamăgit pentru că a devenit ţinta unor atacuri pe tema situaţiei economice a CEO. Potrivit Bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat al CEO, aprobat de Guvern, se estimează o piedere de 975 de milioane de lei pe 2018. Administraţia companiei leagă pierderea de creşterea explozivă a preţului la certificatele de CO2. Liderii ALDE Gorj şi-au declarat nemulţumirea faţă de managementul CEO, iar cei ai PNL Gorj au cerut chiar plecarea lui Sorin Boza din fruntea colosului energetic.

Sorin Boza lasă să se înţeleagă faptul că unii din cei care îl vor plecat ar trebui să se abţină de la astfel de cereri, având în vedere trecutul care îi leagă de CEO. Trimiterea este la deputatul liberal Dan Vâlceanu. Acesta a cerut duminică plecarea lui Sorinel Boza din fruntea companiei.

„Din păcate sunt momente când trebuie sa faci fata atacurilor venite chiar și de la persoane ce stau și doar privesc acest fenomen numit CEO dar nici nu ajuta atunci când au posibilitatea sa o facă.
Sunt sigur însă ca timpul va clarifica toate întrebările distinsilor domni. Sper însă sa ne păstram demnitatea in tot ceea ce facem și sa discernem cu celeritate atunci când suntem puși in situația de a face o analiza economică”, potrivit lui Sorin Boza.

Este de amintit că la Ministerul Energiei există un raport de control privind achiziţia certificatelor de CO2 pe anul trecut, în care se vorbeşte de un prejudiciu estimat la 40 de milioane de euro. Şefii Complexului nu îşi fac griji nici în legătură cu acel raport de control, nici cu situaţia pe acest an, generată tot de preţul certificatelor de CO2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com