Sorin Boza are o problemă de insubordonare în rândul liderilor de sindicat

Managerul Complexului Energetic Oltenia are o problemă în ogradă şi aceasta vine exact din zona unde credea că se bucură de cel mai mare confort. Adică din zona mişcării sindicale, respectiv a liderilor de sindicate mari. Dacă până de curând părea că administraţia şi sindicatele puseseră batista pe ţambal, de data aceasta unul dintre liderii care păreau în consonanţă cu Sorin Boza a rupt rândurile şi a început să strige. Este vorba de Nelu Roşca, preşedintele Sindicatului Liber al EMC Roşiuţa.

De ce tac, dacă este vorba de probleme reale ale angajaţilor?

Nelu Roşca a cerut să curgă „sânge” în esenţă şi a lăsat să se înţeleagă faptul că este nevoie de o reevaluarea a tuturor şefilor din Direcţia Minieră. Unii spun că ar dori instalarea unor apropiaţi ai săi pe anumite posturi, dar de ce să fi ales acum să spună public faptul că sunt probleme complicate la companie, în special în domeniul deficitului de personal, al investiţiilor în reparaţii de excavatoare. Nelu Roşca spune că până acum a tăcut şi a încercat să rezolve în interior lucrurile. Dacă aceste lucruri sunt reale, de ce nu le spun şi ceilalţi lideri? Roşca a fost chiar apostrofat de colegii săi, precum Adrian Marciuc. Acesta i-a dat de înţeles că ar fi mai bine să se potolească.

One thought on “Sorin Boza are o problemă de insubordonare în rândul liderilor de sindicat

  • 13 august 2018 la 9:38
    Legătură permanentă

    Cînd a trebuit mazilit Ionescu , Militaru la asmutit pe Rosca , la rindul lui, Militaru cînd a fost momentul a fost mazilit tot de Rosca ! A urmat Mărin , (Condescu) cine credeti ca a început mazilirea ? Ati ghicit tot Rosca , a urmat Gogu adica Ruset , acelas Rosca cap de coloană , scuze pt cacofonie !! Acum urmeaza Boza , si tot Rosca cel care in cepe scandalul !!! Deci Rsca e acoperitul de serviciu !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com