Sondajul PSD a rămas în aer

Pesedişti şi-au frecat atât de mult palmele cu gândul la sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului la fotoliul de primar de Târgu Jiu, încât acesta a rămas în aer. S-a trecut de jumătatea lunii octombrie şi încă nu se ştie nimic de angajarea vreunei firme care să realizeze consultarea opiniei publice, în vederea desemnării unui candidat.

Potrivit deputatului de Gorj, Mihai Weber, preşedintele executiv al PSD Gorj, în sondaj nu vor intra mai mult de 10 persoane. Din câte s-a vorbit până acum este vorba de lideri cunoscut din carul partidului, figuri deja rulate pe la televizor, prin administraţie sau prin diferite funcţii publice.

Dacă nu va apărea vreun nume nou este greu de crezut că dintre cei nominalizaţi până acum se va putea ridica cineva care să emită pretenţii în campania electorală. Rezultatul va fi chiar dezastruos, dacă, cel desemnat până la finalul acestei luni sau luna viitoare drept candidat, nu va beneficia de spirijinul total al colegilor săi. Atunci alegerile sunt pierdute din start. Se va repeta pe undeva povestea de la alegerile parţiale de anul trecut, când Aurel Popescu a fost subminat de unii colegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com