Şoferi sub influenţa alcoolului, depistaţi pe şosele

La data de 11 august a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din comuna Fântâna Mare, județul Suceava, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Drăguțești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 11 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Alunu, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 605 C Nistorești, având o concentrație de 0,54 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 12 august a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. De asemenea, autoturismul i-a fost încredinţat spre a-l conduce pe drumurile publice, de un tânăr de 23 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredinţarea unui autovehicul spre a-l conduce pe drumurile publice.

La data de 13 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraș Rovinari au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din comuna Urdari, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având o concentrație de  0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 13 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat sau înregistrat în circulaţie, pe DJ 671 B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, la solicitarea organelor de poliție, conducătorul auto a refuzat să fie testat cu etilotestul, respectiv să fie condus la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 14 august a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 A, aflându-se în stare vădită de ebrietate. La solicitarea organelor de poliție, conducătorul auto a refuzat să fie testat cu etilotestul, respectiv să fie condus la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com