Șoferi, găsiți băuți la volan

Patru conducători auto au fost depistați băuți la volan, pe șosele din Gorj, la finalul săptămânii trecute. Poliţişti din carul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au identificat în trafic un bărbat, de 61 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Tetila –Curtișoara, având o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La aceeaşi dată, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat în trafic, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Odobeşti, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 675 Ţicleni, având o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 27 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbunești au depistat în trafic, un bărbat, de 30 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor, din orașul Târgu Cărbunești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 26 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat în trafic, un tânăr, de 26 de ani, din orașul Bumbești Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 605 B Stejari, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.(IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com