Şoferi depistaţi cu alcoolemii record

La data de 26 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Luncilor, din localitate, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din comuna Mateești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din localitatea Polovragi, având o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiști din cadrul Postului de Poliţie Urdari au identificat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Urdari, având o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceste cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 26 august a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat pe DJ 672D Runcu, un tânăr, de 29 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. Fiind testat cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către persoană aflată sub influența alcoolului și care nu deține permis de conducere.(comunicat IPJ Gorj)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com