Șoferi depistați beți la volan în Novaci și Cărbunești

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au identificat pe 31 mai, în trafic, un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din orașul Târgu-Cărbunești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Tot la data de 31 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Rovine, din orașul Novaci, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație  de 0,52 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com