Șoferi depistați băuți la volan la Ionești, Tismana și Țânțăreni

La data de 17 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat în trafic, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Ionești, în timp ce conducea un ATV pe raza localității, fără a avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV – ul condus de acesta nu este înmatriculat sau înregistrat.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto s-a constatat o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei  Oraşului Tismana au identificat în trafic, un tânăr, de 22 de ani, din Orașul Tismana, în timp ce conducea un moped neînmatriculat în circulație, pe DC Costeni, iar din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de  0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Un șofer beat a provocat un accident rutier

Un șofer în stare de ebrietate a provocat un accident rutier pe raza județului Gorj. Un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Țânțăreni, Gorj, din direcția orașului Târgu Cărbunești către comuna Țînțăreni, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 32 de ani, din comuna Aninoasa. În urma impactului a rezultat rănirea femeii, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, bărbatul având o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul femeii rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com