Șoferi beți la volan

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat ieri un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism, pe Aleea Teilor, din localitate, având o concentraţie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Cruşeţ, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității, fără a poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ciocârlău, din localitate, având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 august, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 672C Răchiți, venind din direcția comunei Runcu, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţişti din cadrul Biroului Rutier  au depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Alimpești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian, din municipiul Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, respectiv care nu deține permis de conducere.(IPJ Gorj)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com