Șoferi anchetați penal pentru infracțiuni rutiere

La data de 20 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic, pe DJ 671 B Calea Tismanei, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Isverna, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, deşi acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare a permisului, fără drept de circulaţie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care se află în perioada de suspendare a exercitării acestui drept.

 

 

La data de 22 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Gorj au depistat un tânăr, de 26 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 9 Mai, din localitate, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 22 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Aleea Școlii, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,88 mg alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal de sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine acest drept şi aflată sub influenţa alcoolului.

 

La data de 21 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mătăsari au prins în flagrant delict un tânăr, de 36 de ani, din comuna Ciuperceni, care a condus un autoturism, pe DJ 673 /A  Mătăsari, având o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 21 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, din direcția Rânca spre Novaci, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

 

 

În noaptea de 22/23 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 24 de ani, din orașul Bumbești Jiu, care conducea un autoturism, pe strada Victoriei, din localitate, având o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la solicitarea polițiștilor de a se deplasa la spital perntru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, acesta a refuzat părăsind locul faptei, cu autoturismul.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

 

La data de 21 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat în trafic un bărbat, de 41 de ani, din comuna Fărcășești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 674 Fărcășești, având o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.(Sursa: IPJ Gorj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com