Situaţie gravă! Romanescu are bănuieli în privinţa corectitudinii concursurilor de la primărie

Primarul Marcel Romanescu le- a atras atenţia membrilor comisiilor de concurs din cadrul primăriei să fie corecţi. Acesta a declarat la un post local tv că are bănuieli în privinţa modului în care sunt organizate.

„Cer să fie foarte atenţi toţi cei care participă în comisiile de concurs. Toţi! Indiferent de instituţia de unde provin. Îmi doresc ca în instituţia municipiului Târgu Jiu să intre cei mai bine pregătiţi specialişti care participă la astfel de concursuri. Nu o să merg niciodată, la vreun reprezentant dintr- o comisie de concurs să- i spun că X sau Y ar trebui să ocupe acel post. Le atrag atenţia celor care sunt în comisie să fie foarte atenţi la modul cum se desfăşoară concursurile. Eu personal nu voi face niciodată presiuni asupta comisiilor de concurs, dar vreau ca pe mandatul meu toate concursurile să se desfăşoare foarte corect şi transparent . La momentul acesta am doar bănuieli că nu ar fi totul în regulă,” a declarat Marcel Romanescu.

Primarul a vorbit şi despre activitatea lui de când ocupă această funcţie şi spune că nu este o activitate excepţională, dar că va face tot posibilul să se îmbunătăţească. „Nu spun că activitatea mea din cadrul primăriei municipiului Târgu Jiu este o activitate excepţională. Este departe de mine gândul acesta. Sunt lucruri pe care pe care trebuie să le îmnutăţesc şi în acest mod, clar cer susţinerea colegilor mei din PNL şi în primul rând a consilierilor din această formaţiune,” a mai spus Romanescu.

Andrei Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com