Sistem de recunoaştere facială la intrarea în sediul Complexului Energetic Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a alocat fondurile necesare pentru achiziţia unui sistem inteligent de pontaj. Este vorba de un sistem de acces cu facilităţi de pontaj. În acelaşi timp va fi realizat şi controlul accesului în sediul Executiv din Târgu Jiu, iar personalul nu va mai trebui să îndeplinească decât o formalitate trecând prin filtrul de la intrarea în sediul companiei. În mod automat sistemul va recunoaşte angajatul şi va realiza pontarea pe ziua respectivă, fiind consemnată inclusiv ora la care s-a intrat în sediul unităţii. Pontajul electronic cu recunoaştere facială este valabil şi la alte mari companii din ţară şi din străinătate şi facilitează accesul salariaţilor şi desfăşurarea mai eficientă a activităţii.

Buget de peste 600.000 de lei

„Sistem acces cu facilităţi de pontaj – sistem de control acces, pontaj electronic cu recunoaştere facială. Data publicarii: 11.05.2018. Valoare estimata: 623,001 RON”, conform anunţului de pe SEAP.

2 comentarii la „Sistem de recunoaştere facială la intrarea în sediul Complexului Energetic Oltenia

  • 17 mai 2018 la 16:13
    Legătură permanentă

    Pastrez in memorie un sistem tip „cartela”, initiat si aplicat cu „succes”, pe Hristo Botev/ Bucuresti/ sediul central al centralei la vremea anilor 90/2000. Cel intarziat, astepta intrarea/iesirea corecta a unui coleg si intra si acesta fara probleme. La fel se proceda si la iesire neautorizata si totul era „OK”! Bani risipiti, cand ai treaba vii mai de dimineata, daca mai ai ceva de finalizat, ramai peste program si nu raporta ca te ia de odihnit. Nu- i da idei sefului ca te pune sa le executi !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com