Sindicatul Liber de la Cariera Roșia cere condiții speciale de muncă pentru angajații CEO. COMUNICAT

COMUNICAT

Pentru că în această perioadă Ministerul Muncii și Justiției Sociale derulează un amplu proces de consultări publice asupra proiectului Legii privind sistemul public de pensii, iar în proiectul de lege înaintat către Parlamentul României, categoria de salariați a minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia lipsește cu desăvârșire din anexele pentru grupa de muncă în condiţii speciale, facem apel la toți factorii de decizie la nivel de județ, să intervină și să susțină încadrarea minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia, în categoriile de lucrători care își desfășoară activitatea în CONDIȚII SPECIALE DE MUNCĂ!

Doamnelor și Domnilor Parlamentari, Elvira Sarapatin, Florin Carciumaru, Scarlat Iriza, Mihai Weber, Alin Văcaru, Victor Ponta și Dan Vîlceanu, vă rugăm să vă implicați activ și să eliminați această DISCRIMINARE făcută minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia! Iar dacă modificarea acestei legi invocă ECHITATEA între categoriile de salariați, atunci minerii și energeticienii trebuie să fie și ei lângă celelalte categorii care beneficiază de grupă de muncă în condiţii speciale.
Mâine 28 august 2018, la Prefectură, va avea loc o întâlnire între reprezentanții ai Ministerului Muncii, Casa Județeană de Pensii Gorj și membrii Comisiei de Dialog Social. Facem apel pe această cale și la Prefectul Județului Gorj, domnul Ciprian Adrian Florescu, să susțină și să înainteze Guvernului României solicitarea noastră! O solicitare de îndreptare morală a faptului că minerii și energeticienii au fost discriminați zeci de ani de zile, ne beneficiind de grupa de muncă în condiţii speciale, așa cum au beneficiat de alungul timpului, celelalte categorii de salariați din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com