Sindicatele se tem de infectarea cu coronavirus a salariaților CEO. Șefii stau închiși în birouri și le intră leafa pe card

Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia reclamă lipsa unor măsuri ferme pentru combaterea răspândirii coronavirusului în companie. Este vorba de sindicatele din zona Motru. Nelu Roșca, președintele Sindicatului Liber Roșiuța, a declarat că nu sunt dezinfectanți în cantități suficiente.

De asemenea, mașinile pentru transport sunt nedezinfectate sau dacă sunt dezinfectate acest lucru nu se face destul de des. În plus, nu se respectă măsura interzicerii prezenței minerilor în sălile de apel. Administrația a anunțat că apelul nu mai are loc, însă sindicatele spun contrariul.

De asemenea, s-a decis trimiterea prin rotație a salariaților în concediu câte 5 sau 10 zile. Nelu Roșca susține că primii care au plecat în concediu sunt șefii din Direcția Minieră. Aceștia abia au apucat să scape de „înghesuiala” de la locul de muncă și de posibilitatea contaminării. Alții șefi stau închiși în birouri și le intră leafa pe card. Se cer măsuri urgente. Administrația CEO a anunțat că la nivelul companiei s-ar lua măsuri, inclusiv de trimitere acasă a anajaților care au venit din zonele cu risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com