Sindicatele din CEO sunt de acord să fie finanţat sportul doar după ce minerii şi energeticienii vor primi salarii decente

Minerii şi energeticienii sunt de acord ca societatea la care lucrează să finanţeze sportul gorjean. Condiţia principală să se întâmple acest lucru ar fi ca salariile angajaţilor din Complexul Energetic Oltenia să fie aduse la un nivel decent. De asemenea, trebuie echilibrate veniturile în CEO şi redus pe cât posibil numărul lefurilor mici. Mai sunt de recuperat drepturile pierdute în anii trecuţi şi abia apoi Complexul Energetic Oltenia va putea să ia în calcul o repornire a finanţării pentru mişcarea sportivă de la nivelul judeţului Gorj.

Scandal dacă CEO dă bani la Pandurii

Politicienii nici nu vor să audă însă ca Pandurii Lignitul Târgu Jiu să primească bani de la CEO. „Dacă CEO își va permite să dea bani la Pandurii, va fi scandal mare. Eu mă opun ca Primăria Târgu Jiu să dea bani la Club. Dacă vor să joace pe Stadion nu e problemă, dar nu să le dea bani. Dacă şi de la CEO cineva îşi va permite să dea bani la Pandurii va fi deranj mare. Cum se laudă el(Condescu n.r.) că are de recuperat 4 milioane de euro de la asociaţi. A folosit nişte tertipuri pentru a prelungi starea de insolvenţă”, a declarat Gheorghe Pecingină, reprezentant al PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com