Sindicatele din CEO se pregătesc de negocieri. Ce vor câştiga salariaţii?

Sindicatele din cadrul Complexului Energetic Oltenia(CEO) se pregătesc de negocierile cu administraţia companiei. O primă rundă de discuţii, dacă se va ajunge la o înţelegere în acest sens, ar putea avea loc pe 5 ianuarie. Negocierile vor continua şi pe parcursul săptămânii viitoare. Negocierile vor viza în principal situaţia proiectului de buget de venituri şi cheltuieli al Complexului Energetic Oltenia, precum şi posibilitatea armonizării salariilor din companie.

Se va vedea economia la fondul de salarii şi pe decembrie

Armonizarea lefurilor este un subiect extrem de sensibil a cărui abordare a fost amânată la finalul anului trecut. După cum se cunoaşte, era de aşteptat să se producă anumite măriri de salarii, însă sindicatele şi administraţia au semnat un acord pentru a amâna orice discuţii în acest sens şi acordarea unei sume egale pentru toţi salariaţii complexului, cu excepţia celor din Brăila. Variantele privind proiectul de buget şi posibilităţile de armonizare a lefurilor vor trebui să fie definitivate până pe 17 ianuarie. Atunci ar putea debuta şi negocierile pentru noul contract colectiv de muncă. Sindicatele şi-au propus o creştere de cel puţin 10% a lefurilor, obţinerea biletelor de tratament şi altele.

Este de amintit că pe 15 ianuarie este programată şi o şedinţă a acţionarilor Complexului Energetic Oltenia.

One thought on “Sindicatele din CEO se pregătesc de negocieri. Ce vor câştiga salariaţii?

  • 3 ianuarie 2018 la 11:34
    Legătură permanentă

    Avem sindicate?Nu cred,acesti mascarici care iși spun sindicalisti si-au rezolvat problemele personale si atat.RUSINE..exista 2 posibilitati sa isi dea toti demisia daca au pic moralitate sau sa plecam toti din sindicate si asa nu ne reprezinta mascarici aștea.Rusine sa va fie ca ne reprezentati…si va bateti joc de noi.Curios sunt ce vor „castiga” la negocieri pt.muncitori=nimic pt ei=posturi.functii……nu exista negocieri ce zice administratia aiaa ramane.Sindicate=Castiguri personale pt.lideri…Rusine sa va fie

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com