Sindicatele au rămas în aer cu scăderea vârstei de pensionare la CEO

Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia sunt, deocamdată, fără replică, în privința activității parlamentarilor de Gorj, legat de soarta companiei. În trei ani de mandat, pot fi numărate pe degete inițiativele deputaților și senatorilor de Gorj pentru Complexul Energetic Oltenia sau pentru angajații colosului energetic.

A existat legea care scutea Complexul Energetic Oltenia de plata certificatelor verzi pentru energia electrică folosită în procesul de producție. Este vorba de o scutire la plată în valoare de 5 milioane de euro. Din nefericire, legea a fost ținută la păstrare de Ministerul Energiei și trimisă într-un răstimp la Comisia Europeană pentru verificare. Este un an pierdut pentru Complexul Energetic Oltenia din acest punct de vedere și societatea va trebui să plătească și în 2019 certificate verzi pentru energia folosită în procesul tehnologic.

Un alt exemplu este reprezentat de inițiativele parlamentarilor legat de scăderea vârstei de pensionare la Complexul Energetic Oltenia. Respectivele initiative sunt pe cale să se finalizeze în coadă de pește. Unde este replica sindicatelor și mai ales punctul de vedere comun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com