Și Termocentrala Rovinari are nevoie de acord de mediu pentru două grupuri

Și Termocentrala de la Rovinari are nevoie de un acord de mediu pentru două dintre instalațiile sale. Situația este în oglindă cu Sucursala Electrocentrale Turceni. Este necesar acordul de mediu pentru instalațiile de denoxare de la grupurile 3 și 4. Publicul interesat poate trimite observații la Agenția de Mediu Gorj.

„Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. – Sucursala Electrocentrale Rovinari anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Instalatie de reducere a emisiilor de NOx din gazele de ardere la grupul energetic nr. 3 şi 4 de la Sucursala Electrocentrale Rovinari, propus a fi amplasat în orasul Rovinari, strada Energeticianului, nr. 25, judetul Gorj, incinta Sucursalei Electrocentrale Rovinari. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecţia Mediului Gorj, din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, în zilele de luni – joi, între orele 8,30-16,00, vineri între orele 8,30-14,00 şi la sediul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, orasul Rovinari, strada Energeticienilor, nr. 25, în zilele de luni – vineri, între orele 8,30-15,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protecţia Mediului Gorj, municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com