Și angajații UM Sadu au protestat la Guvern

Angajații  fabricilor de armament din România au protestat miercuri la Guvern. Între aceștia s-au aflat și salariați ai UM Sadu, din Gorj. Muncitorii se plâng din cauza salariilor foarte mici.

„Angajați de la UM Sadu au protestat astăzi la Guvern şi am mers să stau de vorbă cu ei. Au protestat salariați din fabricile de armanent pentru că situația este gravă peste tot. Oamenii lucrează într-un domeniu extrem de periculos, iar salariul, dupa 25 de ani de muncă, este cel pe care l-am ataşat şi eu aici.
A fost semnat şi un Memorandum, dar Guvernul nu a respectat nimic din ceea ce a promis, iar multe din termene au expirat.
Nici nu e de mirare de la un guvern Dăncilă-Teodorovici-Bădălău.

Am mai aflat de la oameni detalii despre procedura de majorare de capital anunțată la UM Sadu. Astăzi este prima ședința a Consiliului de Administrație, dintr-un șir de şedințe obligatorii. Nu s-a făcut nicio majorare de capital!

Aşadar au mințit că sunt banii în cont, oamenii știu asta şi spun că dacă nu le dau fonduri anul acesta fabrica este în pericol de închidere.
Între timp, unii vorbesc despre ajutorul istoric pentru UM Sadu…

Am solicitat fonduri pentru Sadu, am fost cel care a evidențiat problema uzinei din Gorj şi voi continua să lucrez pentru oameni. Ei vor continua să mintă!”, potrivit unui anunț al deputatului de Gorj, Dan Vâlceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com