SEXY PSD. Tinerii social-democraţi s-au dat la manechin- Imagini sexy transmise oficial publicului de PSD

PSD Gorj a transmis ieri un comunicat de presă din care publicul intersat află cum sunt dornici tinerii din partid să înveţe tehnici de prim ajutor. Poate o avea nevoie careva după măsurile fiscale ale Guvernului Tudose(sic!). Crucea Roşie a mers la sediul PSD cu un manechin şi a arătat „cum se face”. Imaginile transmise de PSD, alături de comunicat ,chiar arată „cum se face”:  o tânără activistă a PSD, în genunchi, pătrunsă de dorinţa de a învăţa tehnica primului ajutor. Nu pare în neregulă ceva cu imaginea respectivă, dar în poza mai apar şi unele feţe de tesedişti,  care par să vadă altfel evenimentul.

„Tineretul Social Democrat Târgu Jiu dorește să se implice, din ce în ce mai mult, în viața societății din care face parte.

Ținând cont de faptul că poți, oricând, să fii martorul unei scene, când o persoană să depindă de ajutorul tău, tinerii social democrați au decis să apeleze la experiența specialiștilor de la Crucea Roșie. Așa se face că, aseară, aproape 20 de tineri au participat la un curs de acordare a primului ajutor în caz de stop respirator, curs ce s-a desfășurat la sediul PSD Gorj.

De asemenea, Grigore Richiter, directorul de la Crucea Roșie Gorj, a oferit celor prezenți și informații cu privire la acordarea primului ajutor în caz de electrocutare, accident de mașină, arsuri…etc

“Am fost instruiți în acordarea primului ajutor în caz de urgență. Am considerat că este util pentru fiecare dintre noi să avem o minimă pregătire pentru a putea ajuta oamenii aflați în dificultate, cărora li se face rău pe stradă sau într-o instituție, care au un accident de mașină, dar şi apropiaților noștri, care ar putea suferi diferite accidente casnice.”, a declarat Ștefan Constantin  președintele TSD Târgu Jiu.

Biroul de presă al PSD Gorj”, potrivit comunicatului PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com