Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj începe să aibe activitate după ani de invizibilitate

Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj  a finalizat proiectul „Viață pentru Mediu, Viață pentru Om”, astfel că unitățile școlare implicate au fost premiate. În cadrul proiectului au fost înscrise 31 de unități școlare, la care au participat activ la cele trei acțiuni demarate un număr de 15 școli din județul Gorj. În data de 6 iunie 2018, au fost premiate, în Sala Maură a Palatului Administrativ – Instituția Prefectului Gorj-  cinci școli care au obținut cele mai bune rezultate în domeniul colectării selective, ecologizării și protecției mediului.

Unitățile de învățământ câștigătoare sunt următoarele:

  • Premiul I – Școala „Sfântul Nicolae” Târgu Jiu (2.500 lei )
  • Premiul II – Școala „Voievod Litovoi” Târgu Jiu (1.800 lei)
  • Premiul III – Școala Gimnazială Novaci (1.100 lei)
  • Mențiune – Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu (600 lei)
  • Mențiune – Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” Târgu Jiu (600 lei)

Premiile vor fi acordate în funcție de sumele alocate constând în echipamente electronice, sportive și alte tipuri de produse conform cerințelor fiecărei școli.

La festivitatea de premiere au luat parte Ciprian Florescu, prefectul județului Gorj; Ninel Muja, vicepreședinte Consiliul Județean Gorj; Nicolae Giorgi, director APM Gorj; Ion Ișfan, inspector general al IȘJ Gorj; Elena Irina Sîrbu, președinte Asociația Team for Next Generation; reprezentanții unităților de învățământ care au participat la acest proiect. Sponsorul evenimentului este Societatea First Recycler, fiind reprezentată de Cristian Daniel Clenciu, director. Proiectul a fost organizat de Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj , în parteneriat cu Asociația Team for Next Generation, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Agenția de Protecția Mediului Gorj și First Recycler S.R.L.  Proiectul care a demarat în luna martie 2018 va continua din toamna acestui an, urmând să fie integrate și unitățile școlare din mediul rural de pe raza județului Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com