Senatorul Cârciumaru se laudă că trage pentru realizarea stocurilor de cărbune de la CEO

Senatorul PSD, Florin Cârciumaru, a declarat că nu este săptămână în care să nu se intereseze de stocurile de cărbune de la Complexul Energetic Oltenia. De asemenea, şi alte probleme ale companiei ar fi pe agenda de lucru a fostului primar de Târgu Jiu. La fel de harnici ar fi şi deputatul Mihai Weber şi senatorul Scarlat Iriza, deşi acesta din urmă pare mai degrabă preocupat de aducerea de manageri politici la CEO, decât de situaţia stocurilor de cărbune la companie.

„Nu am aşteptat şi nu aştept să mă sune vreun lider de sindicat să îmi spună despre stocul de cărbune, ci din proprie iniţiativă am discutat şi voi discuta cu toţi factorii de răspundere despre stocul de cărbune şi despre alte probleme ale CEO. În fiecare săptămână la Bucureşti am o întâlnire cu domnul secretar de stat Vişan. Când vin în teritoriu mă întâlnesc cu domnul Boza, cu domnul Daniel Antonie, cu domnul Dobriţanu. De la sindicate cu domnul Roşca, cu domnul Pârvulescu, cu domnul Căldăruşe. Împreună să rezolvăm, să găsim soluţii pentru rezolvarea problemelor. Noi, parlamentarii, putem să oferim sprijin pe la ministere pentru extinderea unor cariere cum este Jilţ sau Roşia. Am fost şi la Ministerul Transporturilor, eu domnul Iriza sau domnul Weber să discutăm problema CFR-ului pentru perioada de iarnă la CEO”, a spus Florin Cârciumaru.

CEO ar fi o preocupare pentru parlamentari…

Florin Cârciumaru se laudă cu trecutul său mineresc şi spune că are experienţă în domeniul, îmbinând „utilul cu plăcutul”.

„Din punctul meu de vedere conducerea CEO a primit un sprijin real din partea parlamentarilor. Este important să fim alături de cel mai mare agent economic din Gorj. În primul rând fac acest lucru pentru că îmi place. Am lucrat în domeniu, vin din rândul minerilor şi îmi place ceea ce fac.”, a mai spus Florin Cârciumaru. Şi Maica Domnului se va ruga, probabil, pentru stocurile de cărbune de la CEO. Râul şi ramul…Toţi discută despre stocurile de cărbune de la CEO.

Andrei Pavel

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com