Şefii de carieră din CEO intră în analiza administraţiei

Şefii de subunităţi din cadrul Complexului Energetic Oltenia au intrat în atenţia administraţiei Complexului Energetic Oltenia. În ultimele luni au existat în foarte multe cariere miniere nemulţumiri în legătură cu modul în care şefii îşi duc la îndeplinire atribuţiile pentru punerea în aplicare a planului de lucru şi pentru atingerea parametrilor în zona de producţie.

De asemenea, au existat nemulţumiri, şi acestea au fost cele mai numeroase, în privinţa relaţiei dintre şefii de subunităţi şi angajaţi. De cele mai multe ori s-a vorbit de un deficit de comunicare. Acesta a condus fie la proasta informare a subalternilor despre deciziile luate la vârful companiei, fie la aparţia unor dificultăţi în privinţa desfăşurării în bune condiţii a activităţii la nivel de cariere.

Şefii răspund cu funcţia unde va fi cazul

Astfel de evaluări la nivel de posturi de conducere în carierele miniere au loc periodic, însă acolo unde există foarte multe sesizări se va trece la evaluarea imediată a situaţiei şi vor fi dispuse măsuri. În cazul în care vor fi depistate abateri grave de la actul de management şi o proastă gestionare a situaţiei se va apela inclusiv la soluţia demiterilor din funcţie şi la numirea unor noi şefi.

Potrivit administraţiei Complexului Energetic Oltenia şefii de subunităţi sunt direct răspunzători de situaţia aprovizionării cu materiale şi piese şi vor răspunde cu funcţia acolo unde vor mai fi probleme. De asemenea, tot şefii vor trebui să facă demersuri şi solicitări pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă la subunităţile unde sunt încadraţi. Astfel, dacă în rândul angajaţilor vor mai apărea nemulţumiri oalele se vor sparge de acum încolo în capul şefilor de subunităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com