Şefii CEO recunosc oficial că se fură cărbune din cariere

Administraţia Complexului Energetic Oltenia(CEO) a recunoscut oficial că se fură cărbune din carierele miniere ale colosului energetic. Acesta a fost în fapt motivul pentru care a fost luată decizia de a introduce din luna iunie un sistem de monitorizare video la toate punctele de încărcare din termocentrale şi din carierele miniere.

Se fură la cota de cărbune

Suspiciunea este că în perioada de distribuire a cotei de cărbune şi alte persoane, decât cele în drept vin cu diferite maşini şi încarcă lignit. Prin monitorizarea video a depozitelor se va vedea exact cine beneficiază de cota de combustibil şi cine intră ilegal la depozitele unităţii pentru a încărca cele zece tone de cărbune oferite contra cost de către administraţia societăţii.

În perioada următoare va fi gata şi regulamentul de distribuire a cotei de combustibil şi se vor face listele cu programările. Este de amintit că în această săptămână angajaţii au intrat în posesia tichetelor-cadou de combustibil în valoare de 600 de lei. În iulie-august va începe distribuirea cotei de cărbune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com