Şefii CEO promit că nu vor apărea abuzuri la a doua armonizare salarială

Directorul Complexului Energetic Oltenia(CEO), Sorinel Boza, a anuţat că se va implica personal în remedierea problemelor care vor apărea la a doua armonizare salarială. Aceasta va avea loc începând cu data de 1 aprilie şi va fi împărţită suma de 25 de milioane de lei. Astfel, în cea de-a doua etapă va exista un control mai bun al modului de împărţire a banilor, respectiv a claselor de salarizare. Sorin Boza a anunţat că va exista „sută la sută implicare” în soluţionarea disfuncţionalităţilor.

Au acuzat abuzuri la prima armonizare

Unii angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia au fost nemulţumiţi de modul în care a fost realizată în subunităţi armonizarea salariilor. Ar fi fost favorizaţi anumiţi angajaţi cu lefuri mari şi nu ar fi existat un echlibru în acordarea tuturor claselor de salarizare. Astfel, scopul principal al armonizării salariale, respectiv reducerea discrepanţelor între lefuri nu a fost atins.

One thought on “Şefii CEO promit că nu vor apărea abuzuri la a doua armonizare salarială

  • 25 martie 2018 la 12:04
    Legătură permanentă

    La modul in care s-a lasat distributia sumelor la latitudinea directorilor, totul va fi subiectiv. Va fii un concurs de pupaturi in fund de toata frumusetea! De ce nu ati stabilit sumele la nivel CEO? Va era greu sa faceti o simulare? Bataie e joc! O sa va puneti oamenii in cap.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com